• Tel: 0621244530
  • Mail: info@ariedehoopkleinbouw.nl
Cart
Voor alle klussen in de omgeving van Apeldoorn

Een vakman met jarenlange ervaring in kleine en grote projecten

Vrijblijvend informeren

Arie de Hoop kleinbouw en klusbedrijf

Het bouwen is Arie niet vreemd. Met zijn werkervaring van ruim 30 jaar kun je hem duidelijk een allround vakman noemen. Hij was na zijn bouwkundige opleiding, waaronder die voor aannemer, werkzaam bij diverse bouwbedrijven in de regio, eerst als timmerman en later als leidinggevende. Omdat hij ook te maken had met de veiligheidsaspecten binnen de bouw heeft hij ook zijn VCA diploma gehaald. Waarom dan de stap naar zelfstandigheid gezet?

Arie: “Je komt op een bepaald moment op een punt om een keuze voor de toekomst te maken. Door mijn dagelijkse bouwwerkzaamheden waarbij ik heel veel dingen zelf moest regelen, realiseerde ik me, dat ik dat ook als zelfstandige kon doen. Inmiddels had ik ook uitgebreid geklust in mijn vrije tijd in en om mijn eigen huis en dat vond ik wel zo aangenaam. De stap naar zelfstandigheid was daarom niet groot. Mijn brede ervaring en mijn kennis zijn de pijlers waarop ik nu verder ga.”

Die brede ervaring richt zich niet alleen op timmerwerk, tegelwerk, metselwerk en schilderwerk, maar betreft ook elektrawerk en loodgieterwerk. Arie: “Dat betekent dat klanten ook voor het renoveren van badkamers, het monteren en inrichten van keukens en voor het plaatsen van een dakkapel bij mij terecht kunnen, om maar enkele bouwaspecten te noemen.

Door mijn veelzijdigheid kan ik nagenoeg alles zelf uitvoeren en ben dus hét aanspreekpunt voor alles. Dat geeft veel voordelen voor klanten, immers zij kunnen alles uit handen geven. Ik regel een zorgeloze verbouwing of aanpassing, zo hoort het toch? Een klus is dus nooit te groot. En…, mijn vrouw ondersteunt mij bij in het bijhouden van de administratie. Ook dat is goed geregeld, zodat ik al mijn tijd kan besteden aan het voorbereiden en uitvoeren van de kluswerkzaamheden. Natuurlijk heb ik ook een taak in de manier waarop we met elkaar verantwoord omgaan met het milieu. Door efficiënt te werken en verantwoorde materialen te gebruiken, probeer ik ook daarin mijn bijdrage te leveren. Maar bovenal, klanten kunnen op mij rekenen.”